Oeps,

deze pagina bestaat niet meer, klik hier voor de startpagina...

Over ons

Wij dagen kinderen uit om het beste uit zichzelf te halen. In een veilige en vertrouwde omgeving geven we kinderen de ruimte om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen. Wij geloven in de kracht van het kind.

Nieuwsgierig

Jouw kind leert nieuwsgierig te zijn naar de wereld om ons heen.

Samen

Samen leren we meer en samen kunnen we zoveel meer.

Kracht

Door krachtige en passende instructie groeit jouw kind op tot de beste versie van zichzelf.

Na 8 jaar Langereisschool gaat je kind blij, betrokken en wijs naar het vervolgonderwijs

Schooltijden

Op maandag tot en met donderdag gaan we van 8.30 uur tot 14.30 uur naar school.

Op vrijdag zijn we om 12.00 uur uit.

 

 

De schooldeuren gaan om 8.15 uur open.

 

 

Ons onderwijs

Ons onderwijs maakt jouw kind blij, betrokken en wijs.

Kanjertrainining

Met de Kanjertraining leert jouw kind op een positieve manier om te gaan met de anderen om zich heen. We bouwen aan onderling vertrouwen, rust en veiligheid. Jouw kind leert oplossingen te bedenken om er het beste van te maken.

Breinfijn

Bij ons op school laten we jouw kind breinfijn leren. We bieden de stof in kleine stukjes aan, we herhalen veel en laten jouw kind actief meedoen met de instructie. Jouw kind is betrokken bij de les en is trots als hij weer iets nieuws heeft geleerd.

Thema's

Jouw kind leert nieuwsgierig te zijn naar de wereld om ons heen. We werken met betekenisvolle thema's. We ontwikkelen de creatieve ontwikkeling en de kennis van de wereld om ons heen.

 

Toekomstgericht

We leren bij ons op school voor nu en voor later. Naast taal en rekenen leert jouw kind veel meer vaardigheden die hij nodig heeft in de toekomst. Jouw kind leert samenwerken, kritisch denken, keuzes maken, probleemoplossend denken en verantwoordelijkheid nemen.

Ouders

Als jullie als ouders sterk betrokken zijn bij school, leert je kind nog meer. Kinderen leren thuis én op school. Het is belangrijk voor de ontwikkeling van jouw kind om samen te werken. Samen leren we zoveel meer.

Kleine school

De kracht van onze school is dat we klein zijn. Iedereen kent jouw kind, er is een groot gevoel van saamhorigheid. We zijn samen betrokken bij de ontwikkeling van jouw kind. Bij ons op school leren jongere kinderen van de oudere kinderen, de oudere kinderen leren veel van het helpen van jongere kinderen.

Wij zijn Allure

 Een onderwijsinstelling in West-Friesland, met 15 openbare basisscholen in de gemeenten Medemblik, Koggenland en Opmeer. Wij leren van en met elkaar, werken vanuit vertrouwen en we geven elkaar ruimte binnen kaders. 

Wij zijn nieuwsgierig naar onszelf en de ander.

Kracht van openbaar onderwijs

Openbare scholen zijn de scholen van de toekomst. Wij geloven in elkaar en in vooruitkijken. Het maakt niet uit waar je vandaan komt. Samen vormen we de maatschappij. Voel je vrij, wees gelijk en ontmoet elkaar op de openbare school.