OBS De Langereis | Middengouw 21 | 1645 PN Ursem

Welkom

Op de Langereisschool dagen we kinderen uit om het beste uit zichzelf te halen. In een veilige en vertrouwde omgeving geven we de kinderen de ruimte om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen. We geloven in de kracht van het kind.

 

We staan voor kwalitatief goed onderwijs voor alle kinderen. Dat leidt tot kansen en het aanboren van talenten. Dit zorgt ervoor dat de kinderen sociaal, cognitief en creatief uitgedaagd worden.

 

We werken op de Langereis naast de basisvakken met thema's, waarbij nieuwsgierigheid en verwondering het uitgangspunt zijn. Vanuit thema's wordt gewerkt aan kennis van de wereld orienterende vakken, maar vooral aan samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en probleemoplossend denken.

 

Onze school is klein en sfeervol. Er is aandacht voor ieder kind en ieder gezin. We zetten structureel de Kanjertraining in, die werkt aan onderling vertrouwen. We leren kinderen op een positieve manier om te gaan met andere kinderen. De sfeer maakt bij ons op school het verschil.

 

 

Vier Keer Wijzer

Als leerling van basisschool De Langereis in Ursem is het een keer per maand een grote verrassing wat er die dag op school gaat gebeuren. Het kan zo maar zijn dat er een piraat in de kleuterklas staat, of dat de bovenbouw in een museum is ver ... Lees verder >>

Wereldoriëntatie in units

Wereldoriëntatie in units

Kinderen leren niet alleen met elkaar, maar vooral van elkaar. Daarom werken we 's middags vaak met een groepssamenstelling waarin meerdere leeftijden vertegenwoordigd zijn. Deze ... Lees verder >>

Schooltijden

 

Maandag

8.30 - 14.30 uur

Dinsdag

8.30 - 14.30 uur

Woensdag

8.30 - 1 ... Lees verder >>

Downloads

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.